Vælg en side
Incrediwear Horse Socks

Nyhed 
Incrediwear

På lager hos Fyns Rideudstyr finder du nu de innovative produkter fra Incrediwear. Læs mere om produktet og de unikke egenskaber herunder

Om Incrediwear

Incrediwear blev oprindeligt skabt for at hjælpe grundlæggeren af virksomheden efter et voldsomt uheld, hvor der var brug for noget ekstraordinært, for at begrænse inflamation og skader. Herfra er udviklingen gået stærkt og Incrediwear findes nu til både mennesker og heste. Hos Fyns Rideudstyr fører vi et bredt sortiment af Incrediwear til vores firbenede venner.

Incrediwear Hoof Socks
Incrediwear - Hoof Socks

Produkterne

Incrediwear - Hoof Socks
Incrediwear - Hoof Socks

Incrediwear Horse Socks

Sokkerne trækkes over hoven op af benet og væddes med almindeligt vand, hvorefter den kølende effekt opstår med det samme.

Incrediwear Horse Socks hjælper også uden vand til hurtigere heling, reducering af hævelser og inflamation. Når vand tilføjes øges blodcirkulationen i området. Alt sammen uden at beskadige vævet.

Incrediwear Leg Wraps

Bandagerne fra Incrediwear fungerer på samme måde som hovsokken – og kan anvendes både med og uden vand. Bandagerne kan som det eneste produkt anvendes under ridning og styrker hestens blodomløb i benene under brug.

Incrediewear standing leg wrap bandageunderlag
Incrediwear leg wraps
Incrediewear standing leg wrap bandageunderlag
Incrediwear bandageunderlag
Incrediwear bandageunderlag

Incrediwear Standing Wrap

Incrediwear Standing Wrap er et bandageunderlag med de samme egenskaber som Incrediwear Hoof Socks og Incrediwear Leg Wrap. Her får du dog et bandageunderlag og da der er tale om et produkt uden kompression, kan det anvendes 24/7 – eksempelvis som underlag ved staldbandager eller som underlag under transportgamacher. Fås både til pony og hest.

Herunder vores udvalg af produkter fra Incrediwear. Skulle du have spørgsmål til produktet eller hvordan det anvendes for at få det optimale resultat, er du velkommen til at kontakte os.

Incrediwear Hoof Socks – Hovsokker

Incrediwear Standing Wrap – Bandageunderlag

Incrediwear Leg Wraps – Bandage