Vælg en side

SÆLG BRUGT SADEL HOS FYNS RIDEUDSTYR

Velkommen indenfor til Fyns største udvalg i brugte sadler – skal vi også sælge din?  

Hos Fyns Rideudstyr har vi altid et kæmpe udvalg i brugte sadler på lager! Vi har et bred kundekreds i hele Danmark og har fingeren på pulsen indenfor køb og salg af brugte sadler. Vi sælger brugte sadler af tidssvarende, god kvalitet og i fornuftig stand. Ring eller skriv til os – læs gerne nedenstående igennem først, så vi kan hjælpe dig bedst muligt med godt salg af brugt sadel.

Jeg vil gerne sælge brugt sadel gennem jer – hvordan foregår det? 

Sadlen rengøres og pudses grundigt og indleveres i butikken. Efter en kort snak finder vi sadlens pris ud fra mærke, stand og vurdering. Vi sørger for at tage fotos og lægger sadlen på vores hjemmeside, hvor den ses af kunder fra hele landet. Vi tager 20 % af sadlens pris for denne service.

Hvad nu, hvis jeg selv finder en køber, mens jeg har sadlen til salg hos jer?  

Hvis du selv finder en køber til din brugte sadel, mens sadlen hænger hos os, er du velkommen til at komme og hente sadlen, kvit og frit. Hvis køber kommer til os og handler sadlen, tager vi 20 % i kommission.

Jeg har en brugt sadel jeg gerne vil sælge, men jeg er i tvivl om hvad den er værd? 

Hvis du er i tvivl om hvad din sadel er værd, så tag den med ned til os. Vi gennemgår sadlen og vurderer om det er noget vi kan sælge for dig. Vi kender markedet for brugte sadler og er rigtig godt inde i priserne, så selvfølgelig hjælper vi også gerne dig med at få prissat din sadel korrekt. Hvis sadlen enten er meget gammel, i dårlig stand, meget speciel eller andet som gør den svær at sælge, forbeholder vi os retten til at sige nej.

Jeg har brugt sadel til salg hos jer, jeg har brug for et hurtigt salg, hvad kan I gøre? 

Hvis du ønsker at få solgt din sadel hurtigere, kan du snakke med os om ekstra markedsføring. Ønsker du prisen justeret, hjælper vi naturligvis også med det, vores kommission vil være den samme: 20 %.

Brugte sadler søges!

Vi søger altid nye brugte kvalitetssadler til vores sortiment, så tøv ikke med at tage skrive eller ringe til os. 

Eksempel: Brugt CWD Dressur

Sadlen har minimum brugsspor og er generelt velplejet samt i meget godt stand uden fejl og mangler. Stopningen er god og sadlen er tidssvarende kvalitet.

Denne sadel er vurderet til kr. 23.000

Eksempel: Brugt Prestige X-perience

Denne sadel har brugsspor, men er velholdt og i god kvalitet. Gjordstropper (ej vist her) er i ok stand og sadlen er generelt pæn og læderet er generelt fri for revner mv.

Denne sadel er vurderet til 18.000

Eksempel: Brugt Amerigo Vega

Springsadlen her har få brugsspor og fremstår særdeles velholdt og uden skader. Alle gjordstropper er intakte og uldstopningen er pæn og jævn. 

Denne sadel er vurderet til kr 19.000